Vacature Systeembeheerder/Customer Service Engineer (m/v)

By | cover, Vacature

Als gevolg van groei zijn we per direct op zoek naar een Systeembeheerder/Customer Service Engineer voor onze Managed Services afdeling.

Werkomgeving

Bij Storage Architects BV zijn we als klein bedrijf gewend altijd een stap extra te zetten. Onze opdrachtgevers waarderen onze deskundigheid, de directe lijnen en onze no-nonsense aanpak om tot het beste resultaat te komen. Voor onze Managed Services betekent dat streven naar 100% uptime en korte oplostijden. Want klantverwachtingen overtreffen is het mooiste wat er is.

Om deskundig gesprekspartner te zijn investeren we continu in kennis. Van onze specialisten met meer dan 20 jaar kennis en ervaring kun je al veel leren. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen.

Functieomschrijving

Als Systeembeheerder/Customer Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het beheer en support van de diverse managed applicaties, zoals backup, file services, archivering, etc. Zowel bij de klant (remote) als in ons datacenter. Door je brede interesse en technische ervaring in ICT ben je in staat om het beheer en eerste/tweede lijns support op uiteenlopende software en hardware systemen te leveren. Je hebt een service verlenende instelling en ziet daarnaast een uitdaging in het verder optimaliseren van de managed services organisatie.

Aanvullende informatie over de functie

  • MBO/HBO werk- en denkniveau (ten minste een afgeronde MBO 4);
  • Minimaal drie jaar ervaring in (applicatie)beheer en/of helpdesk in ICT-omgevingen;
  • Een technische achtergrond is noodzakelijk met kennis van meerdere besturingssystemen waaronder VMWare, Linux en Windows;
  • Kennis van minimaal één van de volgende specialismen: Storage, Internet Security of Netwerken;
  • Je bent leergierig en analytisch om technische problemen voor klanten op te lossen;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede kennis van het Engels. Kennis van de Duitse taal is een pré.

Solliciteren

Voldoe je aan bovenstaande criteria en spreekt een functie bij Storage Architects BV je aan? Stuur dan je CV en motivatie door naar vacatures@storagearchitects.nl. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Edwin Middeljans op 0591 670340.

Visual Effects specialist Planet X breidt uit met oplossing Storage Architects

By | Geen categorie | No Comments

‘Het hele team kan nu zonder problemen tegelijkertijd werken’

Films worden in steeds hogere resoluties gedraaid. Dat betekent dat filmbestanden steeds groter worden en je dus krachtige systemen nodig hebt om goed te kunnen blijven werken. Planet X, die onder meer de visual effects voor Bankier van het Verzet en Klem heeft gedaan, ondervond dit ook. “Als alle VFX artists tegelijkertijd aan het werk waren, merkten we dat het systeem inzakte,” vertelt CEO Dennis Kleyn. Zij kozen daarom voor een oplossing van Storage Architects: de EVO van Studio Network Solutions.

Read More

Referentie Storage Architects - Reade, Amsterdam

“Een duidelijke en nuchtere aanpak”

By | Back up, cover | No Comments

Wanneer het te lang duurt om een back-up van een weekend of een maand te draaien, wordt het tijd om een nieuw systeem te implementeren. Dat gevoel leefde bij Roel Nentjes, hoofd ICT bij Reade Revalidatie en Reumatologie. Daarom schakelde hij Storage Architects in, om een volledig nieuw systeem op te zetten. “De nuchtere aanpak sprak ons vooral aan: No nonsens, het is wat het is.”

Read More

Storage-Architects-Hoe-lang-kunt-u-stilstaan

Hoe lang kunt u stilstaan?

By | Back up, Infrastructure

De beschikbare tijd voor het maken van een back-up wordt alsmaar korter door onder andere internationalisering en langere werktijden. De noodzaak voor een andere benadering van informatiebeveiliging en databeschikbaarheid is daarom steeds belangrijker. Maar alles is afhankelijk van de manier waarop uw organisatie werkt.

Read More

Ook voor Office 365 moet je een back-up maken!

By | Back up, Security

E-mail is een van de belangrijkste communicatiemiddelen voor bedrijven. Het vormt het bewijs van alle zaken die je behandelt en afhandelt als organisatie. En ook als je een Cloud dienst gebruikt, dan is de kans aanwezig dat e-mails per ongeluk verwijderd worden. Zonder een goed back-up beleid heb je dan een groot probleem. Want Cloud diensten maken zelf geen back-ups!
Read More

Storage-architects-De-uitdagingen-van-back-uppen

De uitdagingen van back-uppen

By | Back up, Security

Nu we steeds meer data tot onze beschikking hebben, is het belangrijk dat we deze data op een veilige manier opslaan. Dat zorgt gelijk voor uitdagingen, want data opslag is niet meer wat het geweest is. En de risico’s op schade zijn ook veranderd. Dit heeft ook invloed op back-ups.

Read More

Storage Architects - Emmen

Als het kalf verdronken is

By | Security
‘Het zal allemaal wel loslopen, ik ben toch niet belangrijk genoeg dat ze mij aanvallen.’ Veel mensen denk zo, als het om cyberaanvallen gaat. Het zorgt ervoor dat ze soms niet goed met hun bestanden omgaan. Want waarom tijd steken in een back-up, als ze toch niet achter je aan komen?

Read More