Skip to main content

AVID Media Composer: voor Shared Storage en Workflow oplossingen met project- en binsharing

AVID Media Composer is een standaard in video editing op zowel Mac als Windows werkstations. AVID Media Composer biedt vele kenmerken die voor professionele video editors belangrijk zijn met onder andere realtime samenwerking en krachtige media management.

Naast de Nexus of ISIS van AVID als shared storage-oplossing voor AVID Media Composer zijn er andere oplossingen die het overwegen waard zijn. Oplossingen die op het gebied van prijs, compatibiliteit met o.a. Adobe Premiere en Final Cut, ondersteuning, functionaliteit en prestaties meer bieden. Neem contact met ons op voor de details.

Project- en Bin Sharing

Zo biedt de EVO van Studio Network Solutions Project- en Bin Sharing voor Media Composer. Meerdere editors kunnen daardoor tegelijkertijd in dezelfde projectbestanden werken met gedeelde toegang tot ‘bins’. Alsof ze op een Nexis of ISIS werken.

AVID media composer - Media Sharing
AVID media composer - Media Sharing

Media Sharing

Een ander krachtige functie in Avid Media Composer is Media Management. Het heeft hiervoor haar eigen mechanisme geïmplementeerd voor het traceren van mediabestanden. De EVO ondersteunt dit mechanisme met het werken met Media Composer.