NAS Scale-Out Filestorage

Ongestructureerde data, oftewel data die niet in de traditionele rij-kolom database is opgeslagen, groeit het snelst en maakt vaak 80% uit van de totale hoeveelheid data. Office-bestanden, e-mails, foto’s, video’s, onderzoeksresultaten, social media data en Internet of Things (IoT) zijn voorbeelden hiervan.

Door deze nieuwe applicaties en databronnen veranderen de eisen aan Filestorage. Uw data is immers niet meer hetzelfde als 10 jaar geleden. Welke storage technologie past daar dan het beste bij? En Cloud? En wat is het verschil tussen bijvoorbeeld “Scale-Up” en Scale-Out” storage?

In het nevenstaande Gartner Kwadrant 2019 (klik hier om te downloaden) voor “Distributed Filestorage and Object Storage” staan de belangrijkste aanbieders ingedeeld. We kennen de meeste van deze partijen, de onderlinge verschillen en trendontwikkeling. Gaan voor meer informatie naar Isilon of Qumulo.

Meer informatie of een demo?

Welke NAS Scale-Out Filestorage oplossing het beste bij uw situatie past?

Dat is per situatie verschillend. Onder het genot van een kop koffie geven we graag antwoord op deze en andere vragen. Of vraag de gratis Quick-scan aan.

Gartner Kwadrant Qumulo