Eekles Technology

 

Download de meest recente case van Eekels TBI

Feike Bergsma – Manager ICT Eekels Technology B.V.

“Eekels Technology B.V. heeft na een gedegen selectieproces gekozen voor Storage Architects en de oplossing welke zij hebben aangedragen. Bij het vervangen van de storage omgeving hebben wij de deskundigheid van de leverancier en de daaraan gekoppelde risico’s op downtijd gedurende het project zwaar mee laten wegen. Inmiddels is het project nagenoeg afgerond zonder dat de eindgebruiker daar iets van heeft gemerkt. Samen met Storage Architects hebben wij naast het vervangen van de storage omgeving een geografische spreiding van de omgeving gerealiseerd, waardoor uitwijk naar een andere locatie mogelijk is geworden.”

Toegepast oplossingen

Replicatie & Failover
Backup & Recovery

Organisatieprofiel
Eekels is al meer dan 100 jaar actief in de marktsegmenten Marine & Offshore en Industrie & Infra. Met ruim 550 medewerkers en een omzet van Euro 60 miljoen voert Eekels projecten en onderhouds- & servicewerkzaamheden uit in de disciplines technische automatisering, elektrotechniek en werktuigbouw. In Nederland heeft Eekels vestigingen in Kolham, Emmen en Joure.

Eekels is samen met onder andere Croon Elektrotechniek, Wolter & Dros en J.P. van Eesteren een dochteronderneming van TBI Holding. Het zijn allen ondernemingen die beschikken over hoogwaardige specialistische expertise op het gebied van Techniek, Bouw en Infra. Met gemiddeld 6.967 medewerkers realiseerde TBI in 2014 ruim Euro 1,6 miljard omzet.

www.eekels.com