Skip to main content

07 juni 2022. SMG Groep en Storage Architects hebben een nieuw driejarig contract ondertekend voor het verzorgen van de Backups van SMG’s kantoor- en productiedata. Deze “Managed Backup” dienstverlening neemt SMG en de aan haar gelieerde bedrijven Schuttersmagazijn, Drukkerij Van Liere en Drukwerk Max sinds 2017 bij Storage Architects af. Samen met MediaCenter Rotterdam zijn deze bedrijven verenigd in het samenwerkingsverband SAAM.

Wouter de Jong, CIO van SMG: “De pro-actieve houding en betrokkenheid die Storage Architects de afgelopen 5 jaren hierin heeft laten zien is voor ons belangrijk. Daar moet je blindelings op kunnen vertrouwen. Helemaal in de huidige tijd waar gedegen Informatiebeveiliging van doorslaggevend belang is in onze klantgerichte dienstverlening”.

In 2012 koos SMG na een zorgvuldig selectieproces voor het eerst voor Storage Architects voor een centrale server- storage- en backup-oplossing. “In de loop der jaren werden veiligheidseisen strenger, risico’s en complexiteit groter en besloot SMG het Technische Beheer aan ons uit te besteden. We zijn dankbaar voor de ondertussen 10-jarige relatie tussen onze bedrijven en laat zien dat onze aanpak wordt gewaardeerd” aldus Edwin Middeljans, directeur bij Storage Architects.

Foto: Wouter de Jong van SMG Groep (rechts) en Edwin Middeljans (links) bezegelen de samenwerking met een handdruk.