Skip to main content
Category

Back up

Qumulo partner Nederland

IT Consultancy Storage Architects kiest hybride bestandsopslag in de cloud van Qumulo voor hun zakelijke klanten in heel Nederland, Duitsland en België

By Back up, Cover nieuws

SEATTLE – 13 aug.  2019Qumulo, de leider op het gebied van hybride bestandsopslag in de cloud, kondigde vandaag aan dat Storage Architects, een Nederlandse consultancy gespecialiseerd in opslag van digitale data, het gedistribueerde bestandsysteem van Qumulo heeft gekozen om aan de snel ontwikkelende behoeften van zijn zakelijke klanten te voldoen.

Storage Architects helpt al bijna 20 jaar bedrijven in heel  Nederland, Duitsland en België bij het opslaan en veilig stellen van hun gegevens, zorgen dat ze beschikbaar zijn en ze ook archiveren en beschermen tegen potentiële calamiteiten en onderbrekingen. 

“Qumulo’s technologie is uitermate innovatief en lijkt niet op veel andere opslagmogelijkheden die we in de loop der jaren hebben gezien,” zei Edwin Middeljans, medeoprichter en consultant voor Storage Architects. “Bijvoorbeeld, doordat we real-time zichtbaarheid hebben in de documentopslagsystemen en netwerken kunnen we onze klanten meer gedetailleerde analyses en inzichten verschaffen over hun gegevens, en kunnen we ook knelpunten vaststellen en zorgen voor snellere prestaties.”

De onderneming functioneert als strategisch adviseur voor verscheidene data-intensieve organisaties, waaronder media- en amusementsbedrijven, omroepen, bedrijven voor biowetenschappen en onderwijsfaciliteiten. Storage Architects ontwerpt opslagmogelijkheden die on-site of in de cloud kunnen worden gebruikt, of een combinatie van de twee. 

“IT consultants zoals Storage Architects kunnen aan hun klanten een keuze in hun opslaginfrastructuur bieden, en dit is een cruciaal zakelijk voordeel,” zegt Thore Rabe, vice president en general manager EMEA voor Qumulo. “Er bestaat serieuze interesse van film- en animatiestudio’s, post-productie bedrijven en andere mediaorganisaties om hun opslag te verdelen over hun datacenter en de cloud, en de hybride bestandsopslag in de cloud van Qumulo biedt deze  flexibiliteit.”

 

Over Qumulo, Inc. 

Qumulo is de leider op het gebied van hybride bestandsopslag in de cloud, biedt real-time zichtbaarheid, schaalvoordeel en beheer van uw gegevens zowel op locatie als in de cloud. Door real-time analyses van Qumulo kunnen klanten hun opslag in detail begrijpen, knelpunten vaststellen en zorgen voor snellere prestaties. Op schaal gemaakt voor datacenter en cloud, maakt Qumulo programmatische configuratie en beheer van gebruik, capaciteit en prestatie mogelijk. De innovatieve aanpak van Qumulo blijft klanten verrassen met nieuwe capaciteiten, 100 procent bruikbare capaciteit en rechtstreekse toegang voor experts. Ga voor meer informatie naar www.qumulo.com.

Planet X filmproductie

Visual Effects specialist Planet X breidt uit met oplossing Storage Architects

By Back up, Cover nieuws No Comments

“Het hele team kan nu zonder problemen tegelijkertijd werken.”

Films worden in steeds hogere resoluties gedraaid. Dat betekent dat filmbestanden steeds groter worden en je dus krachtige systemen nodig hebt om goed te kunnen blijven werken. Planet X, die onder meer de visual effects voor Bankier van het Verzet en Klem heeft gedaan, ondervond dit ook. “Als alle VFX artists tegelijkertijd aan het werk waren, merkten we dat het systeem inzakte,” vertelt CEO Dennis Kleyn. Zij kozen daarom voor een oplossing van Storage Architects: de EVO van Studio Network Solutions.

Read More

Referentie Storage Architects - Reade, Amsterdam

Backup oplossing voor de zorg

By Back up, Cover nieuws No Comments

Wanneer het te lang duurt om een back-up van een weekend of een maand te draaien, wordt het tijd om een nieuw systeem te implementeren. Dat gevoel leefde bij Roel Nentjes, hoofd ICT bij Reade Revalidatie en Reumatologie. Daarom schakelde hij Storage Architects in, om een volledig nieuw systeem op te zetten. “De nuchtere aanpak sprak ons vooral aan: No nonsens, het is wat het is.”

Read More