Category

Back up

Referentie Storage Architects - Reade, Amsterdam

“Een duidelijke en nuchtere aanpak”

By | Back up, cover | No Comments

Wanneer het te lang duurt om een back-up van een weekend of een maand te draaien, wordt het tijd om een nieuw systeem te implementeren. Dat gevoel leefde bij Roel Nentjes, hoofd ICT bij Reade Revalidatie en Reumatologie. Daarom schakelde hij Storage Architects in, om een volledig nieuw systeem op te zetten. “De nuchtere aanpak sprak ons vooral aan: No nonsens, het is wat het is.”

Read More

Storage-Architects-Hoe-lang-kunt-u-stilstaan

Hoe lang kunt u stilstaan?

By | Back up, Infrastructure

De beschikbare tijd voor het maken van een back-up wordt alsmaar korter door onder andere internationalisering en langere werktijden. De noodzaak voor een andere benadering van informatiebeveiliging en databeschikbaarheid is daarom steeds belangrijker. Maar alles is afhankelijk van de manier waarop uw organisatie werkt.

Read More

Ook voor Office 365 moet je een back-up maken!

By | Back up, Security

E-mail is een van de belangrijkste communicatiemiddelen voor bedrijven. Het vormt het bewijs van alle zaken die je behandelt en afhandelt als organisatie. En ook als je een Cloud dienst gebruikt, dan is de kans aanwezig dat e-mails per ongeluk verwijderd worden. Zonder een goed back-up beleid heb je dan een groot probleem. Want Cloud diensten maken zelf geen back-ups!
Read More

Storage-architects-De-uitdagingen-van-back-uppen

De uitdagingen van back-uppen

By | Back up, Security

Nu we steeds meer data tot onze beschikking hebben, is het belangrijk dat we deze data op een veilige manier opslaan. Dat zorgt gelijk voor uitdagingen, want data opslag is niet meer wat het geweest is. En de risico’s op schade zijn ook veranderd. Dit heeft ook invloed op back-ups.

Read More