Skip to main content

Na zich uitgebreid te hebben georiënteerd op een shared storage oplossing voor de postproductie afdeling, heeft videocontent producent MADE.FOR.DIGITAL gekozen voor de EVO van Storage Architects en fabrikant Studio Network Solutions.

Cas de Bouwer, Head of Post Production, legt uit: “Onze keuze voor de EVO zit hem – naast betaalbaarheid – voornamelijk in de flexibiliteit van het systeem. Dat is een grote plus en sluit volledig aan op de werkwijze van MADE.FOR.DIGITAL. De manier waarop Storage Architects als lokale storagespecialist met ons meedacht en ons heeft geadviseerd gaf de doorslag.”

“In eerste instantie hebben we de EVO met 50TByte opslagcapaciteit aangeschaft voor een tweetal grote klussen: Booking.com en Tommy Hilfiger / Calvin Klein. We gebruiken de EVO nu voor grote én kleine klussen voor opdrachtgevers als KFC, Ford, ABN AMRO, KPN en Hunkemöller. De kleine klussen hoeven niet altijd ge-edit te worden in een grote suite, maar kunnen dankzij het gemak van de 1GBit Ethernet connecties op de EVO juist vanuit een flexplek opgepakt worden.”

“De EVO wordt continue doorontwikkeld. Zo zijn we nu beta-tester van de nieuwe ShareBrowser Webversie. Daarmee kunnen onze medewerkers en opdrachtgevers content via een standaard HTML5 web-interface bekijken, beoordelen, goedkeuren, metadata toevoegen en voorzien van commentaar. Dit scheelt ons een investering in een MAM. Daarmee voegt de EVO nog meer waarde toe aan onze workflow en klantpropositie.

Jelle Kolleman

 

Jelle Kolleman, Co-Founder en Creative Managing Partner voegt toe: “MADE.FOR.DIGITAL groeit als onderdeel van MediaMonks hard. We openen nu kantoren in onder andere Singapore, Dubai en LA. We zijn van plan ook hier EVO’s te plaatsen, om op deze manier te standaardiseren in onze systemen en workflow. Het voordeel is dat er EVO’s in verschillende groottes en uitvoeringen beschikbaar zijn, zodat we de configuratie af kunnen stemmen op de omvang van onze kantoren. Ideaal.”

Meer informatie is te vinden op storagearchitects.nl.