Skip to main content

Storage Architects BV, dé storage specialist in sectoren als Media & Entertainment, Industrie en Life Sciences, viert haar 20-jarig jubileum dit jaar. Oprichters Edwin Middeljans en Bennie Brockman blikken terug.
“Als personen zijn we al meer dan 27 jaar werkzaam in de storage industrie. Begonnen bij AD Graphics/Rorke Data in de negentiger jaren in een tijd dat Internet nog in haar kinderschoenen stond en 1 en 2Gbyte harddrives de norm waren. We bouwden onze eigen storage systemen omdat de bestaande niet voldeden aan de eisen van de Media industrie. Gedreven door Technologie, met vallen en opstaan nieuwe dingen proberen, soms nachten doorhalen om iets aan de praat te krijgen. Een geweldige tijd waarin we het vak hebben geleerd en wat ons een schat aan ervaring heeft opgeleverd.”

De naam zegt het

“Met die achtergrond zijn we in 2002 Storage Architects begonnen. We hebben toen lang over onze naam nagedacht en Architects vat onze aanpak goed samen: pas na een gedegen inventarisatie met een technisch ontwerp en mogelijke oplossingen komen en hierbij objectief te werk gaan. De geweldige projecten die we in de afgelopen 20 jaar hebben mogen doen voor vooraanstaande opdrachtgevers en vooral de lange termijn relaties
bewijst dat deze aanpak nog steeds gewaardeerd wordt.
De rode draad is wel de betrokkenheid bij het klantbelang. Die is altijd gebleven. Keuze in technologie is er altijd geweest en deze is de laatste jaren alleen maar toegenomen. Klanten helpen de juiste keuzes te maken voor de lange termijn is en blijft het mooiste wat er is. De
laatste tijd zijn we vooral druk met hoe om te gaan met de dreiging van ransomware, onze opdrachtgevers volledig ontzorgen met Managed Services en de opslag van Filedata.
Voor het veilig opslaan van Filedata* gaan we binnenkort een nieuwe dienst lanceren. De storage industrie, het gaat nooit vervelen.”
*Office documenten, beelden, videos, CAD tekeningen, PACS bestanden etc.

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste berichten, volg ons dan op Linkedin.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.