Skip to main content

Als gevolg van groei zijn we per direct op zoek naar een Systeembeheerder/Customer Service Engineer voor onze Managed Services afdeling.

Werkomgeving

Bij Storage Architects BV zijn we als klein bedrijf gewend altijd een stap extra te zetten. Onze opdrachtgevers waarderen onze deskundigheid, de directe lijnen en onze no-nonsense aanpak om tot het beste resultaat te komen. Voor onze Managed Services betekent dat streven naar 100% uptime en korte oplostijden. Want klantverwachtingen overtreffen is het mooiste wat er is.

Om deskundig gesprekspartner te zijn investeren we continu in kennis. Van onze specialisten met meer dan 20 jaar kennis en ervaring kun je al veel leren. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen.

Functieomschrijving

Als Systeembeheerder/Customer Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het beheer en support van de diverse managed applicaties, zoals backup, file services, archivering, etc. Zowel bij de klant (remote) als in ons datacenter. Door je brede interesse en technische ervaring in ICT ben je in staat om het beheer en eerste/tweede lijns support op uiteenlopende software en hardware systemen te leveren. Je hebt een service verlenende instelling en ziet daarnaast een uitdaging in het verder optimaliseren van de managed services organisatie.

Aanvullende informatie over de functie

  • MBO/HBO werk- en denkniveau (ten minste een afgeronde MBO 4);
  • Minimaal drie jaar ervaring in (applicatie)beheer en/of helpdesk in ICT-omgevingen;
  • Een technische achtergrond is noodzakelijk met kennis van meerdere besturingssystemen waaronder VMWare, Linux en Windows;
  • Kennis van minimaal één van de volgende specialismen: Storage, Internet Security of Netwerken;
  • Je bent leergierig en analytisch om technische problemen voor klanten op te lossen;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede kennis van het Engels. Kennis van de Duitse taal is een pré.

Solliciteren

Voldoe je aan bovenstaande criteria en spreekt een functie bij Storage Architects BV je aan? Stuur dan je CV en motivatie door naar vacatures@storagearchitects.nl. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Edwin Middeljans op 0591 670340.